Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Forårsfestival: Snart vælter hegnet

COUNTDOWN - Så er det nu. Klokken 13 fredag den 8. maj vælter hegnet til KU's Forårsfestival.

Adskillige scener og plæner på og omkring Universitetsparken 5 på Nørre Campus er spændt op til lir, leg og læring.

Da Uniavisens Udsendte svingede forbi festivalpladsen fredag morgen, fandt vi lutter god stilhed-før-storm. Ikke nogen sidste-øjebliks-panik.

»Er der en gartner et sted? Vi skal have gravet en rende til kabler,« kalder en stemme så.

Det er Klaus Peter Nielsen, aktivitetskoordinator i Studenterhuset og festivalansvarlig for musik, scener, lyd og lys, som vi møder under de blomstrende trækroner.

»Vi er ikke – og nu skal jeg passe på, hvad jeg siger tre timer før festivalstart – stødt på nogen vanskeligheder endnu,« siger en smilende Klaus, der har store forventninger til dagen.

Stor forventningsglæde

Og Klaus har noget at have den i, optimismen:

»Forårsfestivalen har 10.000 tilmeldte på facebook – og sidste år kom der dobbelt så mange, som der var tilmeldt. Vi har fået leveret godt og vel 20.000 liter øl, og vejret ser jo godt ud, så vi regner med at se rigtig mange mennesker!«

Ja, solen skinner, og det bliver den ved med. Også i aften og nat bliver det klart og tørt, så paraplyerne der svæver fra trætoppene over plænernes langborde er mest til pynt.

Så er du mest til populærmusik, Science Slam eller fagenes fodbolddyst? Eller lidt af det hele?

Programmet ser du her:

FESTIVAL COUNTDOWN – 3 DAYS TO GO!Here you go – the full program for this year's Spring Festival…Dig in and plan your way through the concerts, events and fun 🙂

KU's Forårsfestival 发布于 2015年5月5日

Husk KU-kortet

Det kan ikke siges for tit: Husk dit KU-kort ellers kommer du ikke ind. Og det er en god ide at huske kontanter, for det er ikke alle boder, der tager kort.

Og i år er der skruet op for det gastronomiske ambitionsniveau, så Uniavisen skal både have sandwich med confit de canard fra Gastrotrucken og en slice af Gorm’s fråderen pizza. Der er også økoburgere, ny nordisk mad, veggie dahl suppe og meget, meget mere.

Ideen til festivalen kommer fra Studenterhuset og Studenterrådet, som sammen med KU arrangerer hele festivalen. Meget af planlægningen og det praktiske arbejde på dagen er organiseret af frivillige. Arrangementet er nonprofit. Hvis festivalen giver overskud, går det til musikprogrammet eller til næste års festival.

Redaktionen glæder sig til 12 timers spas. Redaktøren medbringer overførsels-tatoveringer med skulls og hashtagget #kbhuni, som vi kaster i grams.
Vi ses derude!

gbg@adm.ku.dk

Seneste