Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Forskningsfrit Område: Spændt op til årsfest

Rødt, strikket pels og et etnisk touch var de tendenser der gik igen da Universitetsavisen tog pulsen på årets festmode under afslutningen på KU’s årsfest der traditionen tro fandt sted på Det Kongelige Teater

Personalechef Søren Nissen skilte sig ud fra mængden i sin duegrå jakke med rød butterfly og matchende lommetørklæde. Søren Nissen introducerede ligeledes en trend der ser ud til at være kommet for at blive: Cykelhjelmen.

Det var 30. gang Søren Nissen var til årsfest: »Det er dyrt med de årsfester. I den periode er jeg gået fra at veje 70 kilo til 95 kilo i dag, og det kan da godt mærkes på budgettet når jakkesættet skal udskiftes år efter år, men så må man jo tage cyklen.«

Personalechefen var ledsaget af
veninden Merete Vigild der er tidligere chef på Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere på Panum. Merete var klædt i klassisk sort perlebroderet chiffonkjole fra Benedikte Utzon med et perlebesat bælte i pink og lyserødt, dertil bar hun matchende lang cardigan i forførende violet.

Jurastuderende Louise Lundblad var mødt op til sin første årsfest i en bourgogne buks af thaisilke. Til den bar hun en stram sort silketop og et hjemmegjort halssmykke af matchende bourgogne silkebånd med et similivedhæng.

Kæresten Nicholas var i stiligt jakkesæt fra Sand med supermandsmanchetknapper.

De jurastuderende var flot repræsenteret til årets festforestilling. Førsteårsstuderende Tine Elise Kristensen bar et skønt skrud i lyslilla taft med diskret pailletpåsætning og masser af tyl.

Den stropløse gallakjole blev toppet af et enkelt halssmykke og en lille fiks Louis Vuitton-taske. Tines kavaler Jesper Oehlenschlaeger Madsen der også læser på Jura, havde fundet sin smoking frem under den pæne uldfrakke og fået pudset lakskoene op til dans.

Chef i Direktørsekretariatet på Frue Plads, John Martinsen, var til årsfest for 14. gang med sin hustru Susanne Gottlieb. Fruen var klædt i smuk rød silkekjole. Derover bar hun en mørkebrun pailletvest fra Tyrkiet, strikket kanin fra Italien der var smukt ledsaget af perleøreringe fra Paris.

Pia Grüner, sekretariatchef i Videnskabernes Selskab, nød sin 10. årsfest i selskab med svigerinden Susanne Van Hauen, direktør i Van Hauen Konferencer. Pia var klædt i en fantastisk håndbroderet silkedragt fra Syrien med et ternet silkeskærf om livet, sølvfarvede bukser og røde sko.

Susanne imponerede i sin golden mink med matchende strikket minkhalstørklæde, derunder bar hun en sort Armani-dragt peppet op med en guldlamé top og en Chanel aftentaske.

Seneste