Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

God og dårlig-konkurrence: Finale

VIND - Vi kaster en iPad efter den bedste af de dårlige oplevelser, som læserne har haft på Københavns Universitet. Det er jer, der vælger vinderoplevelsen, så stem her.

»Man kan ikke sammenligne æbler og pærer,« er der nu og da folk, der siger.

Andre siger: »Jo, man kan, og jeg foretrækker pærer.«

Og dem, der siger, at de foretrækker pærer, kan heller ikke lade være med at ordkløve og sige til æble/pære-sammenligningsfornægterne, at de sidder fast i en sproglig kliché.

Wildcard til Jessica

Her på uniavisen.dk har læserne i et stykke tid sammenlignet og målt hinandens personlige oplevelser, og selv om det ikke rigtig kan lade sig gøre, er det ikke desto mindre sket.

Konkurrencen slutter derfor i dag. Det sidste, vi mangler, er en finaleafstemning om de bidrag, der kan vinde en iPad. (En iPad 1, men den er stadig god).

Men, hov, mangler Uniavisen ikke at afholde en afstemningsrunde for de bidrag, der er indløbet siden konkurrencens runde 2 blev sat i gang den 17. maj om eftermiddagen? Jo, faktisk. Men der er kun kommet ét bidrag siden den dato (så måske har vi bare trukket vores konkurrence lige lovlig længe i halen).

Til afslutningen, altså: Oplevelsen på falderebet er fra Jessica, som inden for kort tid to gange ved en fejl (to forskellige fejl) blev udskrevet fra sit studie og måtte overbevise universitetet om at få lov at komme indenfor igen. Nervepirrende.

Det er en god dårlig oplevelse, synes vi på redaktionen, så vi har foræret Jessica et wildcard til finalen. Det er det mest salomoniske.

Stem

I øvrigt er alle fem oplevelser i finalen herunder temmelig rædselsvækkende. Så konklusionen må være, at Uniavisens læsere foretrækker dårlige oplevelser. Vi takker for alle bidrag, også de positive.

Stemmeurnen er åben indtil 1. juni klokken 12. Herefter får vinderen besked.

Seneste