Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

God og dårlig-konkurrence

KONKURRENCE - Vi kaster en iPad efter den bedste eller dårligste oplevelse, som I, kære læsere, har haft på Københavns Universitet. Skriv din oplevelse her.

Fordi det er forår, skal vi have konkurrence.

Vi har endda en storslået præmie, men vi vil have noget igen. Vi vil have din BEDSTE eller din DÅRLIGSTE KU-oplevelse. Og med KU-oplevelse mener vi, ja, en oplevelse, du har haft på Københavns Universitet.

Præmien er en iPad 1 (ét), som Eplehuset har doneret.

Det er et simpelt koncept. Du vælger selv. Skriv din vidunderlige eller forfærdelige oplevelse (eller en af hver) i kommentarfeltet herunder. Husk dit navn, så vi kan finde dig, hvis du vinder.

Oplevelserne skal dyste: god vs. dårlig

Men hvordan måler man to gode oplevelser imod hinanden, spørger du. Og hvordan finder man ud af, om en oplevelse samlet set er mere god end en anden oplevelse er dårlig?

Den slags beslutter man demokratisk.

Så i de kommende uger selekterer redaktionen – helt suverænt – blandt jeres gode eller dårlige oplevelser. Og så matcher vi oplevelserne her på Uniavisen.dk og lader jer stemme om, hvorvidt de dårlige oplevelser er mere dårlige end de gode oplevelser er gode, og vice versa.

De gode og dårlige oplevelser, der får flest stemmer, går videre i konkurrencen, og den sidste torsdag i maj måned 2011 kårer vi en vinder, som får en iPad1.

Giver det mening? Ellers kommer det til det.

Regler

Deltagere skal være studerende, gæstestuderende eller ansatte på KU. Deltagere må indsende så mange oplevelser, de vil, i den tid konkurrencen foregår. Hver oplevelse skal kunne skrives som én enkelt kommentar, så hold lidt igen med ordstrømmen.

Redaktion, redaktionsfamiliemedlemmer og freelancere må ikke deltage i kampen om iPad’en, men må gerne stemme.

Det er kun tilladt at stemme én gang per afstemning per computer.

Redaktionen udvælger i første omgang, hvilke oplevelser, der får lov at dyste, men det er afstemningsresultaterne, der afgør, om den ene eller anden oplevelse går videre, indtil der kun er to oplevelser tilbage. Vinderen er da den oplevelse, som får flest stemmer.

Runde 2 er nu skudt i gang! Stem her.

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste