Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

God sommer - ses til august

SABBAT - Din elektriske avis holder sommerlukket. Men genåbner i nye klæder.

Redaktionen er blevet uklædeligt bleg, så vi har sat os bag en computerskærm for at få lidt stråler i ansigterne og give Københavns Universitets avis en makeover hen over ferien.

Uniavisen er tilbage den 6. august i fit form og opdateret design.

Citatstormen har lagt sig

Samtidig sætter vi punktum for vores citatkonkurrence ‘Sig det videre’ på Facebook.

I læsere har sendt os jeres yndlingscitater fra korridorer og campus på KU. Redaktionen synes, at Amalie Marie Freud Wessbergs citat var bedst:

»Jeg har fravalgt balletkjolen som semiotisk ressource.«

Ordene er professor Jens Normann Jørgensens, og de faldt i en undervisningstime på et kursus om sprog og socialisation hos børn og unge. Det handler om, at vi konstruerer vores identitet blandt andet gennem tøjvalget.

Da vi ringede til Amalie, sagde hun:

»Det hører måske med til historien, at Jens underviser iført hættetrøje og gummisko. Og at han til gengæld har tilvagt Christianias logo som semiotisk ressource.« Og at Amalie ikke tror, at hun ville være kommet så langt som til at aflevere sit BA-projekt på Lingvistik uden Jens Normann Jørgensens store hjælp og støtte.

Vi takker for citatet med en iPad, som bilka.dk har doneret. Amalie blev ‘stort glad’ for sin nye Apple-dims.

Tip os

Indtil vi ses igen, går du måske rundt ude i solen og får gode idéer. Det er godt, dem vil vi gerne høre! Der er måske en særlig artikel, vi burde skrive til de nye studerende? Eller en sag, der burde optage de gamle, de ansatte og de forskende på KU? Vi læser altid vores mails: uni-avis@adm.ku.dk.

God sommer!

Seneste