Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Hvad handler univalget egentlig om?

STUDENTERKLUMME — Aktive i fagråd og faglige foreninger er univalgets egentlige hovedpersoner, skriver Studenterrådets kandidat til bestyrelsen.

»HVAD HANDLER UNIVALGET egentlig om?« – det spørgsmål har jeg fået rigtig mange gange i løbet af den forgangne uge. Det kan være svært at svare på, når studentervirkeligheden ser så forskellig ud fra fag til fag og fra fakultet til fakultet.

MEN UANSET HVAD, så kan man som studerende være sikker på en ting: Ens studenterrepræsentanter vil gøre deres aller bedste for at skabe de bedste rammer for vores studier. Det er de mennesker universitetsvalget handler om.

DE INDVALGTE i Studienævn, Akademisk Råd, Institutråd og Bestyrelse er hverdagens helte. Det er dem der redder en medstuderende i nød i Studienævnet når der skal gives dispensation, og det er dem der sørger for at holde snor i økonomien i Akademisk Råd, så der er råd til bøger, undervisning og feedback.

FOR MIG ER DE SUPERHELTE, som jeg ved kæmper for mine interesser, når jeg engang imellem har brug for hjælp. Men som Superman og Wonderwoman har mine superhelte også brug for hjælp, når udfordringerne bliver for mange, og fjenden bliver for stor.

 

Alle aktive [...] må stå skulder ved skulder og forene deres unikke ressourcer og særlige kræfter i en slags Justice League eller Studenterråd
Rebecca Ingemann

NÅR FREMDRIFTSREFORMEN TRUER eller fag lukkes ned på grund af dimensionering. Her må alle aktive fra fagråd og faglige foreninger stå skulder ved skulder og forene deres unikke ressourcer og særlige kræfter i en slags Justice League eller Studenterråd.

FOR DET ER kun når vi står sammen, at vi kan nå vores mål.

HVIS DU STADIG undrer dig over hvad universitetsvalget handler om, synes jeg du skal tage et ekstra kig på de glade unge mennesker på valgplakaterne, og spørge dig selv om de ikke fortjener et ordenligt rygstød i deres arbejde. Jo flere der stemmer til universitetsvalget, jo stærkere mandat har mine helte, når de utrætteligt arbejder for mig og alle jer i diverse organer.

RIGTIG GOD VALGKAMP – og husk at stemme!

Seneste