Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

HSU-næstformand træder tilbage efter 28 år

VAGTSKIFTE - HK-fællestillidsrepræsentant Ingrid Kryhlmand afløser Hovedsamarbejdsudvalgets mangeårige næstformand Poul Erik Krogshave.

Efter næsten tre årtier på posten har Poul Erik Krogshave valgt at trække sig som næstformand i Hovedsamarbejdsudvalget på Københavns Universitet. Han afløses af HK’ernes erfarne fællestillidsrepræsentant og medarbejdervalgt medlem i KU’s bestyrelse, Ingrid Kryhlmand.

Vagtskiftet fandt sted på mødet i Hovedsamarbejdsudvalget onsdag den 12. oktober, hvor Poul Erik Krogshave i bogstavelig forstand byttede plads med Ingrid Kryhlmand og overlod hende stolen ved siden af udvalgsformanden, rektor Ralf Hemmingsen.

Med fra begyndelsen

»Vi har valgt ny næstformand, fordi gode kolleger har fortalt mig, at det er ok, at jeg trækker mig efter mange års indsats. Selv om jeg gerne havde fortsat med arbejdet, så er det vel også på tide, at jeg stopper med det,« siger Poul Erik Krogshave med henvisning til de mange nye vigtige arbejdsopgaver, der følger med planerne om at fusionere de fire våde fakulteter.

Som han selv konstaterede på mødet, er det da også blevet til rigtig mange års arbejde i HSU. Han har således været med i 38 år lige fra etableringen af HSU i 1973 til i dag i 2011 og har arbejdet som næstformand i 28 år siden 1983.

»Jeg har været glad for at være med i HSU-arbejdet, ellers var jeg skredet forlængst, men jeg løber ingen steder endnu, fordi jeg fortsat har lyst til HSU-arbejdet,« siger Poul Erik Krogshave, der fortsætter som menigt medlem.

rjb@adm.ku.dk

Seneste