Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Hvad koster KU's smukke udendørs rygekabine?

RØG I GÅRDEN - Venstre og Socialdemokraterne konkurrerer i øjeblikket om at opføre de mest prangende rygekabiner til deres ledende politikere, men Københavns Universitet kan også være med. Gæt prisen på et flot askebæger og vind en præmie.

Det er helt klart blevet mere smart at ryge, efter at Københavns Universitets centraladministration opgraderede de udvendige rygerfaciliteter for ansatte og nikotinafhængige gæster.

Tidligere måtte KU’s administrative rygere aske og skodde i krukker med sand, der hurtigt kom til at fremstå tilaskede og skodoverstrøede. Men for nylig har universitetet ladet opsætte en serie mur-ophængte luksusaskebægre, der er så pæne, at Uniavisens ikke-rygere alvorligt overvejer at få fyret op under uvanen.

Hele verden er en dejlig rygekabine, når man har så fine askebægre og smukke bygninger at sætte dem op langs!

Most eller tobak

Vi tror nok, de nye askebægre er lavet af kobber, men vi afventer svar om de nærmere detaljer. Det oplyses fra kilder i universitetsdriften, at askebægrene er designet specielt til KU.

Vi gætter på, at de har været halvdyre. Men taler vi fuldstændig kokset megadyre som et socialdemokratisk, ministerielt rygekabinebaglokale? Eller skal vi endog helt op at kysse den tidligere Venstre-statsministers røgomkransede guldtinder?

Mens vi afventer svaret, kan læserne gætte en pris på vores Facebook-side. Den der kommer nærmest på at gætte en stykpris for et KU-askebæger, vinder en æske lakridspiber eller en flaske økologisk æblemost (efter præference).

Opdateret 21. marts: Konkurrencen er slut.
Alle skulle have sådan et – askebægeret koster bare 3.200. Lidt over en måneds SU for hjemmeboende, lidt under for udeboende. Se vores vinder på facebook og læs vores engelske søsteravis’ detektiviske udredning af sagen her.

chz@adm.ku.dk

Seneste