Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Hvad vil du spørge ministeren om?

BRAINSTORM - Universitetsavisen har fået en hel dag med videnskabsministeren. Det er lang tid. Hvad skal vi spørge hende om?

Med lidt over et halvt år i embedet er det stadig tidligt at fælde dom over Charlotte Sahl-Madsens virke som videnskabsminister, men på i hvert fald ét punkt har hun allerede vist sig anderledes end sin forgænger.

Hvor det ofte kunne svært for journalister at få andre kommentarer fra Helge Sander, end dem hans spindoktor skrev, er Sahl-Madsen, der stadig er relativt ukendt for offentligheden, mere imødekommende over for pressen.

Tag nu dengang, Universitetsavisen inviterede sig selv med i ministerbilen til et daglangt interview, for at lære hende bedre at kende. Nu har ministeren takket ja. Og det er så her, avisen har brug for vores læseres hjælp.

Det behøver ikke være uhøfligt

Der gemmer sig utvivlsomt en sværm af begavede spørgsmål, af både høflig og mere bidsk karakter, blandt universitetets studerende og ansatte.

Så hvad end du vil vide, hvad den nye minister har at sige til den varslede nedlægning af 26 humanistiske fag, om hun reelt blot er erhvervslivets kvinde, eller hvordan hun definerer ordet ”dannelse”, så smid dit spørgsmål ind i kommentarfeltet i bunden af siden inden den 21. september, hvor vi er passagerer i ministerbilen.

Vi lover, som minimum, at tage dit spørgsmål med i en brainstorm.

ser@adm.ku.dk

Seneste