Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Hvorfor kom Emilie til intro-dag?

VOXPOP - Universitetsavisen tog en snak med de nye studerende, som var til intro og fest med Studenterrådet.

Navn: Emilie Kirk
Alder: 21 år
Studium: Statskundskab

Hvorfor valgte du Statskundskab?

Jeg havde faktisk ikke overvejet andre fag, jeg var ret sikker på statskundskab. Jeg gik en bred linje i gymnasiet, hvor vi blandt andet havde samfundsfag på A-niveau, og jeg kan godt lide både det matematiske og det humanistiske. Og samfundsfag var så der, hvor jeg var stærkest – der kan man kombinere begge grene.

Hvorfor har du valgt KU?

Det er jo i København, det sker …

Hvor kommer du fra?

Vedbæk.

Har du et sted at bo i byen?

Nej, jeg leder. Mest efter kollegium, til at starte med.

Er du bekymret for jobudsigterne når du bliver færdig?

Nej. Eller jo, en lille smule. Men jeg tror alligevel, at det er den rigtige vej at gå. Jeg tror, der bliver brug for os om nogle år. Det var faktisk også med i mine overvejelser, da jeg valgte Statskundskab, at jeg tror, der er gode jobmuligheder fremadrettet.

Hvorfor er du kommet til Studenterrådets rusarrangement?

Fordi jeg selvfølgelig er nysgerrig omkring, hvad jeg går ind til de næste tre år. Universitetet er jo ikke kun et studie, det er en hel livsstil, man går ind til. Og så er det jo bare med at komme i gang.

Tror du, du bliver aktiv i studenterpolitik?

Tja. Mon ikke, jeg ryger med på det på et tidspunkt?

Mød den sidste studerende, Andrea Storgaard Brok

Seneste