Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Hyld en TAP'er

TAP-PRIS - Råb op, hvis du kender årets bedste teknisk administrative medarbejder (TAP) på Københavns Universitet. Deadline for indstillinger er 4. april, og prisen uddeles 20. maj på Forårsfestivalen.

KU’s Forårsfestival danner igen i år rammen for uddelingen af TAP-prisen. Prisen går til den person eller TAP-gruppe, som selv i disse sparetider gør en ekstra indsats i dagligdagen.

»I et vanskeligt år som 2016 er det måske endnu vigtigere end nogensinde, at vi husker at påskønne hinandens indsats,« skriver arrangørerne fra Studenterhuset og Studenterrådet i en pressemeddelelse

Her beder de om hjælp til at finde »den en eller de TAP’ere, der gør den største forskel for dit studieliv eller for KU generelt.« Det kan være en studievejleder, som har ekstra meget overskud i dagligdagen, den betjent, som yder sublim service til alle på fakultet, eller den eksamenssekretærer, der sørger for at få tilmeldt alle til eksamen, når KU-net driller.

Prisuddeling den 20. maj

Sidste år indstillede mere end 300 studerende i alt 19 forskellige kandidater til TAP-prisen 2015. Prismodtagere blev eksamenssekretær Helle Abbasi fra IKK og studiemiljøkoordinator Bente Markussen fra Niels Bohr Instituttet.

Prisen finansieres og uddeles af de studerende selv og Studenterhuset og Studenterrådet er klar til at modtage indstillinger allerede nu. Du kan hente indstillingsskemaet på www.studenterhuset.com/tap – og du indstiller din kandidat ved at sende skemaet til kontor@studenterhuset.com inden den 6. april kl. 12.00.

Vinderen udpeges af en komité bestående af studerende.

Prisen vil blive uddelt 20. maj på KU’s Forårsfestival. Festivalen var ellers det første, der blev aflyst, da KU meldte sine nedskæringsplaner ud i efteråret – men takket være sponsorater fra Dansk Magisterforening og Carlsberg lader Studenterhuset Forårsfestivalen genopstå, dog i en nedskæringsudgave.

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste