Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Indflytning på KUA 2 – nu sker det faktisk!

BEDRE SENT END ALDRIG – Indflytningen på KUA2 er så småt skudt i gang. Flere afdelinger er allerede begyndt at rykke ind, sådan at bygningerne vil kunne tages i brug efter påske.

Historien om ibrugtagelsen af Det Humanistiske Fakultets nye bygninger, det såkaldte KUA 2, har været dramatisk, langstrakt og fyldt med talrige ned- og udpakninger, siden Københavns Universitet i 11. time aflyste den oprindeligt planlagte indflytning i december 2012.

Men nu, et kvartals penge senere, er flyttefarcen (7-9-13!) efterhånden ved at nå sin ende. Bygningerne står så færdige, at indflytningen langt om længe er blevet skudt i gang.

Fakultetets it-afdeling indledte flytningen den 1. marts, og i løbet af de sidste par uger har trykkeriet og otte redigeringsrum fra Institut for Medier, Erkendelse og Formidling (MEF) fundet på plads i deres nye hjem.

Flytningen af kælderlokalerne er også i fuld gang, og i disse dage er de overskydende bøger fra institutbibliotekerne, der ikke skal stå på åbne hylder i KUA2, på vej til kældermagasinerne.

Fakultetet har fået en del donerede møbler, og de er ved at være på plads rundt omkring i de nye kontorer. Også reoler til VIP-kontorerne skulle være på vej.

»Det går som planlagt«

Det store store ryk bliver taget over påsken, hvor Humanioras centraladministration, hele Saxo-instituttet og resten af MEF skal bugseres over i de nye bygninger.

Efter planen skal bygningerne kunne tages i brug af ansatte og studerende, når de vender tilbage fra påskens helligdage, tirsdag den 2. april.

Og denne gang skulle der ikke være risiko for en sidste-øjebliks-udsættelse, oplyser fakultetets pressetjeneste til Uniavisen, som blandt andet har bekymret sig over, hvorvidt de seneste dages hærgende snemasser kunne have stukket en kæp i hjulet på sækkevognen?

»Nej, det går som planlagt,« lyder den beroligende udmelding

Nicklas.lund@adm.ku.dk

Seneste