Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Indvandrere dør af gammeldags infektionssygdomme

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Indvandrere og flygtninge dør af gammeldags infektionssygdomme - Se rektors tryghedsgaranti - Fællesadministration skal hedde ... et eller andet.

Indvandrere og flygtninge dør af gammeldags infektionssygdomme

Der er ingen overordnede regler for, hvordan vi vurderer flygtninges helbred, når de ankommer til Danmark, og flygtninge og indvandrere har flere gange større risiko for at dø af infektionssygdomme end danskerne generelt. To aktuelle studier fra KU-forskere lektor Marie Nørrdam og adjunkt Hanne Frederiksen afdækker et problem.

Se rektors tryghedsgaranti for fusionen

Ingen bliver fyret som følge af fusionen, har rektor Ralf Hemmingsen lovet. Læs den skriftlige tryghedsaftale på KUnet.dk.

Fællesadministration skal hedde … et eller andet

KU’s centrale administration skal hedde noget andet end Fællesadministrationen, besluttede KU’s ledelse i sommeren 2011. Nu har ledelsen opfølgende besluttet og meddelt i et nyhedsbrev, at selve beslutningen om det nye navn skal finde sted i 2012. En medarbejder har, efter lodtrækning, modtaget et gavekort til en restaurant for et forslag til det nye navn, men dette navn er ikke blevet offentliggjort, og det er uvist, om ledelsen vil beslutte sig for et helt tredje navn.

Seneste