Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Jura gør det igen - hør årets introsang til nye studerende

Culpa Floor — Af ingen anden grund end at Uniavisens redaktion er begejstret og danser på en regnfuld mandag, deler vi her årets introsang fra Jura.

/For du kan finde mig i de helt dyre fora/

/For det er jura, ikke Humaniora’/

/Yea, juralivet det er halv hårdt/

/Fået tennisalbue af at svinge fars dankort/

Sidste år var det De Fulde og Mægtige, i år er det 3. Instansen & De Jævnforførende der byder velkommen til Juras nye studerende med en musikalsk banger og en dygtig omgang selvironi.

Og hittet fungerer også selv om du ikke ved hvad Karnov er, aldrig har fået tennisalbue af at svinge fars dankort, eller har læst RPL til ende.

Hør årets studiestartssang og se videoen her:

De jurastuderende har i årevis lavet musikvideoer i forbindelse med studiestart, når en ny generation skal introduceres til ånden på Jura, og der er også nogle bangers i playlisten 2013-2017. Uniavisen skrev en begejstret artikel om sidste års introsang, som du kan finde her.

Årets sangs generelle tematikker er blandt andet at fejre pengenes magt (og magtens magt) på en lidt seksuelt aggressiv måde, og så selvfølgelig at knuse sine modstandere med paragraffer. De jurastuderende tager fermt omverdenens fordomme til sig, twister dem og sætter dem på selvbevidste rim.

Vi danser i hvert fald med på Culpa Floor på redaktionen.

Er der andre fag, der laver noget tilsvarende?

Seneste