Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Kage mod nedskæringer

Studenterrådet giver kage for brok, når de i denne uge opfordrer studerende til sammen at drømme om et bedre universitet

Hvis drømme er det stof, et godt universitet er gjort af, så må drømmekage være universitetets ideal kondenseret til en smørklæbrig, skingersød masse.

Om det er logikken bag Studenterrådets efterårskampagne, ved kun Studenterrådet, men billedsproget er der ikke sparet på, når de inviterer til drømmelounges på fire fakulteter i denne uge, med afsluttende aktivitetsmøde og fest lørdag den 19. september.

Drømmekage for brok

Studerende, der er trætte af at sidde på skødet af hinanden til forelæsninger, trætte af Gamle KUA’s byggerod, sure over manglende vejledning og over fakulteter spredt ud over hele byen, kvitteres med drømmekage, boblevand og DJ for deres formulerede utilfredshed.

Initiativet er en del af Elev- og Studenterbevægelsens kampagne Kvalitet Koster, som arbejder for at få afsat flere midler til uddannelse.

Studenterrådets drømmelounges finder sted her:

CSS: I gården, tirsdag den 15/9 kl. 12-14
Life: A-vej, tirsdag den 15/9 kl. 15.30-17.30
Sund: Panums kantine, onsdag den 16/9 kl. 11-12.30
KUA: Café Mødestedet, torsdag den 17/9 kl. 12-14

Aktivitetsmødet afholdes på Studenterrådet i Fiolstræde 10, lørdag den 19/9 kl. 15. Aftenens fest afvikles sammesteds fra kl. 20.

ser@adm.ku.dk

Seneste