Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Kan det blive kedeligere?

KONKURRENCE - Seriøst, kan det?

Københavns Universitet er ikke pænt hver dag. Ligesom den svenske sanger Robyn, er det kun pænt noget af tiden. Eller, det synger Robyn. Måske er hun pæn hele tiden. Pointen er, at der er steder på KU, der aldrig nogensinde er pæne. De steder er KU kedeligt.

Ke-de-ligt.

Tag billedet ovenfor. Det er ikke pænt. Og det ville være kedeligt, selv på en smuk dag. På sådan en grålig septembermorgen, der lidt ligner en novembermorgen, i en kedelig, flad, todimensionel frontal-vinkel, er det virkelig kedeligt. Fotografens arm begyndte at sove i den korte tid, det tog at pege kameratelefonen i retning af motivet og trykke på udløseren.

Ked os!

Men på redaktionen er vi overbeviste om, at det kan gøres værre. Vi fornemmer stærkt, at der er masser af perler – glansløse og uformelige – rundt om på universitetet, der bare venter på ikke at blive bemærkede, fordi de er så kedelige.

Giv os dit kedeligste billede. Det skal være taget fra en kedelig vinkel i en kedsommelig beskæring, og det må ikke fylde mere end en megabyte.

Vi holder os vågne med stærk kaffe, når vi gennemgår de indsendte snapshots, hvorefter vi samler et lille søvndyssende galleri og, under dybe suk og knagende gaben, kårer det kedeligste billede, hvis ophavsperson modtager en præmie i form af seks flasker rødvin i konsumklassen fra et kedeligt distrikt, halvtørre med skruelåg, der er ‘velegnede til rødt kød og ost’.

Send dit triste foto inden månedens udgang til chz@adm.ku.dk eller læg det på vores Facebook, hvis det da ikke er for stødende i sin kedsommelighed til at efterleve retningslinjerne.

Seneste