Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Kom gratis til Kulturnat

KULTURNATTEN 2011 - Ansatte og studerende har på fredag mulighed for at tage deres eventuelle unger under armen og se deres arbejdsplads eller studiested på en anderledes måde efter mørkets frembrud.

Fredag den 14. oktober har alle ansatte og studerende på Københavns Universitet (KU) mulighed for at snuse til, hvad de mon går og roder med på fakulteter, institutter, biblioteker, museer og flere andre steder på KU, som de ikke selv besøger til daglig. Og det er gratis.

Du kan nemlig komme ind til de mange spændende arrangementer på KU mod fremvisning af dit KU-id-kort, og børn under 12 år kommer gratis med ind i følgeskab med en studerende eller ansat.

Pårørende, herunder børn over 12 år, skal dog fremvise et kulturpas, der koster 90 kroner.

Find dit arrangement her

Du kan på kulturnattens hjemmeside danne dig et overblik over, hvad der sker på KU ved at søge på Københavns Universitet her.

Arrangementerne i Botanisk Have, Geologisk Museum, Zoologisk Museum Det Teologiske Fakultet og Niels Bohr Instituttet er dog ved en fejl ikke blevet registreret under Københavns Universitet og kommer derfor ikke frem i søgningen.

En anden mulighed er at gå ind på KUs egen hjemmeside med links til arrangementerne på seks fakulteter.

Masser af muligheder

Et kig i programmet afslører, at der er rigeligt at få aftenen og natten til at gå med.

På det Det Biovidenskabelige Fakultet kan du blandt andet opleve et gastronomisk madshow eller besøge universitetshospitalet for familiedyr.

Det Farmaceutiske Fakultet byder på ølbrygning, kemicirkus og meget mere.

Det Humanistiske Fakultet opfører de blandt andet Edgar Allan Poe-teaterstykket The Tell-Tale Heart.

Det Naturvidenskabelige Fakultet lokker med sære ting på Geologisk Museum, muligheden for at ‘hygge sig’ med kryb og kravl på Zoologisk Museum, se hvaler og tage på eksotisk ekspedition i Botanisk Have, eller besøge Bohrs arbejdsværelse på Niels Bohr Institutet.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet kan de yngste tage deres bamse med til lægen, og det er også muligt at opleve neurologiske forsøg og få testet sin lungefunktion.

Det Teologiske Fakultet byder på ‘Theology after Dark-stand-up’, foredrag om de etiske aspekter af Osama bin Ladens død, om det arabiske forår og om Søren Kierkegaard som teologiens joker.

Også Studenterhuset markerer kulturnatten med fire arrangementer. Der er fri entré hele aftenen. Hele dagen vil der være hyggelig fredagsbar i huset med god musik og billige priser i baren; præmieoverrækkelse af Guldbrikken for årets brætspil, og senere swing dance og lindy hop. Hele aftenen vil der være lysshow på Studenterhuset, der blandt andet oplyser Rundetårn.

clba@adm.ku.dk

Seneste