Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Kom gratis til NorthSide Festival med Uniavisen

GAVEGIVNING - Aarhus' NorthSide Festival har booket sommerens bedste bands. Uniavisen har fået ti billetter, som vi udlodder blandt vores nyhedsbrevsmodtagere.

The Stone Roses, The XX, James Blake. Og det fortsætter …

Den frække festivalopkomling NorthSide præsenterer i år et ret overdådigt og progressivt line-up af nye, gamle og genoplivede danske og udenlandske artister. Se programmet her.

Uniavisen har fået ti festivalbilletter op under neglene, som vi udlodder parvis til modtagerne af vores nyhedsbrev. Billetterne er partout, og de har en stykværdi på 1.395 kroner. Vi trækker lod og finder fem vindere.

Festivalfacts

Northside Festival er i år udvidet til tre dage, nemlig den 15. – 17. juni 2012. Location er det store grønne areal Ådalen bag den gamle fragtmandscentral, blot et par kilometer fra Aarhus midtby.

NorthSide Festival er en anderledes musikfestival, der er solidt forankret i høj musikalsk kvalitet, og som hele tiden fornyer sig i takt med målgruppen, siger arrangørerne.

Du skal til Aarhus, og du skal have din kæreste med. Eller ham/hende, som du inviterer, bliver din kæreste, når I har været på dén tredages rock’n’roll-date.

Uniavisens nyhedsbrev

Vi sender et nyhedsbrev ud en eller to gange om ugen, når vi synes, vi har noget at fortælle dig. Og hvis du bliver træt af vores flow, afmelder du dig let igen.

Hvis du i forvejen abonnerer på nyhedsbrevet, ligger dit navn allerede i konkurrencebowlen, og du deltager automatisk – det er klart.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her. Vi trækker lod den 30. maj 2012 og kontakter vinderne per mail.

gbg@adm.ku.dk

Seneste