Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Konference blæser til kamp for et bæredygtigt samfund

DANSIC – 300 ambitiøse studerende mødes i marts på Frederiksberg til en intensiv heldagskonference om bæredygtig udvikling og socialt iværksætteri. Du kan stadig nå at ansøge om at komme med og gøre din indflydelse gældende.

Der er finanskrise, vækstkrise, klimakrise, energikrise, arbejdsløshedskrise og meget mere. Det er til at blive helt svedt af. Men nu har en gruppe studerende sat sig for at gøre noget ved sagen. De vil ikke lade kriserne vokse os over hovederne, så de har skabt en klub, The Danish Social Innovation Club (DANSIC), der skal generere innovative løsninger på problemerne og inspirere til opstart af social enterprises.

DANSIC sætter fokus på, »hvordan vi gennem social innovation kan skabe et bæredygtigt samfund, hvor forretning og et fælles bedste går hånd i hånd,« og de inviterer dig til at være med.

Studerende fra alle studieretninger er således velkomne, når DANSIC for andet år i træk afholder en heldagskonference med workshops og paneldebatter om forskellige aspekter af social innovation. Det sker den 7. marts på CBS.

Tag del i den sociale bevægelse

På konferencen kan du blandt andre møde tidligere kulturminister Uffe Elbæk og keynote speaker Pamela Hartigan, som er førende ekspert på området og i dagens anledning bliver fløjet ind fra University of Oxford. Hun har skrevet bogen The Power of Unreasonable People: How Social Entrepreneurs Create Markets That Change the World.

Den gode nyhed er, at du som studerende kan være med til at ændre verden. Første skridt er at sende en motiveret ansøgning til DANSIC (læs mere på linket nedenfor), og så kan du ganske gratis tage del i debatten og kickstarte din karriere som social entreprenør. Der er ansøgningsfrist den 1. marts.

TILMELDING: Deltag på DANSIC13 (eksternt link).

therese.hjorth@adm.ku.dk

Seneste