Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Konkurrence - Tegn din lærer

VIND EN KAPSELMASKINE - Vi har fået sponsorpræmier, så nu er der tegnekonkurrence! I sidder jo alligevel og grifler derude på jeres små post-it-blokke, ipadder og kvadrerede ark. Send os en skitse og vind en spritny maskine, der brygger varme drikke.

Det sværeste i verden er at tegne cykler eller heste. Så det er heldigt, at du ikke behøver at tegne nogen af delene for at vinde.

Næ, du skal tegne os et billede af din lærer. Og hvis du ikke har en lærer, fordi du fx selv er læreren, må du tegne din minister, Morten Østergaard.

Hvad kan jeg vinde?

Førstepræmien er en Bosch Tassimo T65 kapselmaskine, der kan brygge kakao, macchiato, chai latte … alle mulige varme ting. Med maskinen følger et solidt lager af kapsler med kaffe, te og kakao (se billedet). Da det er den store model, er det oplagt at gå efter at vinde den til kollegiekøkkenet, zumbagruppen eller kunstforeningens indendørsfodboldhold.

Andenpræmien er en lille udgave af samme maskine (T20), og her følger også et batteri af kapsler med. Den kan man jo passende gå efter at vinde til sig selv.

Hvordan gør jeg?

Klistr din tegning på vores Facebook-væg eller send os en mail med vedhæftet billede i en rimelig kvalitet på uni-avis@adm.ku.dk. Fristen er 13. november klokken 23:59.

Tilladte motiver:

1. Lærer
2. Morten Østergaard

Husk at skrive den portrætteredes navn samt dit eget navn og alder på din tegning, fx ‘Linda Bille Brahe, 19 år: tegning af Morten Messerschmidt’ eller ‘Dr.med. Christian Nøhr, 56 år: tegning af Morten Østergaard’.

Vinderne afsløres 14. november. Uniavisen forbeholder sig ret til at publicere tegningerne i netavisen og på Facebook

Seneste