Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

KU får en ekstra prorektor

NYHEDSOVERBLIK ONSDAG - KU får en ekstra prorektor - Peter Pagh fylder 60 år - Forsker: Unikke skatte er gået tabt - Denne træning er spild af tid.

KU får en ekstra prorektor

Bestyrelsen har i dag besluttet at ansætte endnu en prorektor på KU. Den nye prorektor får særligt ansvar for uddannelsesområdet, skriver KU Kommunikation. Prorektor Thomas Bjørnholm får fremover ansvar for forskning, innovation og forskeruddannelse. Rektor har uddannelsesområdet som sit ressort-område i dag, men når den nye prorektor bliver ansat, vil han koncentrere sig om den samlede og overordnede ledelse og om sparring og medinddragelse. (kræver login)

Peter Pagh fylder 60 år

Dr.jur. Peter Pagh, professor i miljøret på Københavns Universitets Juridiske Fakultet siden 1999, kæmper frygtløst og utrætteligt for, at der er juridisk hold i den offentlige forvaltning i Danmark. Det har givet mærkelige sengekammerater gennem tiden, skriver Berlingske.

Forsker: Unikke skatte er gået tabt

Ingolf Thuesen, der er leder af Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet, vurderer, at tusinder af uvurderlige historiske genstande er gået tabt i Irak, fordi Ingen beskyttede store udgravninger under Irakkrigen. Han har arbejdet i Irak adskillige gange og var i 2003 udsendt af Unesco for at vurdere den arkæologiske situation.
Politiken, 20. marts 2013, kultur, side 3

Denne træning er spild af tid

Henrik Duer, træningsfysiolog og cand.scient. i idræt og kemi fra Københavns Universitet, forklarer, hvilke af fitnesscentrets maskiner og øvelser, der er overflødige. Han har mange års erfaring som fysisk træner og rådgiver for diverse lands- og elitehold.

clba@adm.ku.dk

Seneste