Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

KU fejrer mangfoldigheden i København

KU-PENHAGEN PRIDE - Tag med, når Københavns Universitet danser sammen til Copenhagen Pride lørdag den 20. august.

Copenhagen Pride står for døren, den store kultur- og menneskerettighedsfestival, der synliggør LGBTQ-miljøet og sætter mangfoldighed og inklusion på agendaen i Danmark. Arrangørerne kalder priden for Danmarks største mangfoldighedsfest.

150.000 mennesker overværede den store Pride Parade i 2015. Også i år deltager Københavns Universitet i folkefesten, så kom og vær med til at hylde mangfoldigheden sammen med studiekammerater og kolleger, når KU igen i år samler kræfterne til Copenhagen Pride med et fælles optog.

Get your gay on

KU’s paradevogn kører fra Frederiksberg Rådhus lørdag d. 20 august kl. 13.00, og folk opfordres til at komme cirka 45 minutter før afgang. Så er der også god tid til at dulle op. Turen varer cirka to timer og slutter på Rådhuspladsen.

Stemningsbillede fra KU-vognen 2015. Foto: Lene Munk

Du deltager ved at tilmelde dig her senest den 18. august af hensyn til bestilling af t-shirts og sandwich. Alle tilmeldte modtager en e-mail med nærmere information i dagene op til paraden. Der er en KU-Pride t-shirt, sandwich og vand til alle KU-deltagere og deres tilmeldte familie og venner.

Har du spørgsmål om arrangementet, kan du kontakte Stine på sa@studenterhuset.com. Du kan også følge med på facebook

På Uniavisens redaktion drøfter vi i øjeblikket, hvilken sang, der vil afløse Pride 2015’s monsterhit Lean on. Bliver det Maître Gims, Beyoncé eller Justin Bieber og Mø? Vi ses i hvert fald derude i en skov af falske øjenvipper!

Statement-negle fanget af Uniavisens Lene Munk i 2015.

gbg@adm.ku.dk

Seneste