Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

KU-valg: Nu skal der stemmes!

Univalg 2013 – Du kan nu afgive din stemme til årets valg på Københavns Universitet. Stemmeurnerne er åbne fra den 25. til den 29. november.

Det er nu, du skal tage stilling til, hvem der skal repræsentere dig i Københavns Universitets mange råd og udvalg.

De studerende skal vælge deres repræsentanter til Universitetets bestyrelse, de akademiske råd, studienævn samt institutråd. Derudover skal det videnskabelige personale ved Det Humanistiske Fakultet, Det Juridiske Fakultet, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Det Teologiske Fakultet vælge repræsentanter til fakulteternes ph.d.-råd.

LÆS OGSÅ: Læs mere om de forskellige råd og nævn her.

Sådan stemmer du

Afstemningen er åben frem til fredag den 29. november klokken 15.

Du kan afgive din stemme elektronisk via KUnet.dk. Det kan ske døgnet rundt. Vælg ’selvbetjening’ og derefter ’valg’ og ’afstemning’.

Kan man ikke få nok af stemningen ved det fysiske valgbord, så kan man også afgive sin stemme in real life i KU’s valgsekretariat, der har åbent fra klokken 10.00 til 15.00 alle dage i stemmeperioden. Valgsekretariatets adresse er: Hovedbygningen, Frue Plads 4, stueetagen til venstre, lokale 1.

Orientér dig i Uniavisens valgtema

Er du i tvivl om, hvem du skal stemme på – eller hvem, der stiller op, så gå på opdagelse i Uniavisens valgtema.

Her kan du møde en lang række af valgets kandidater og læse om deres mærkesager.

Et af de helt store debatemner er fremdriftsreformen – og ikke mindst hvad de studerendes reaktion bør være. Studenterrådet har reageret med demonstration og blokade. Tiltag som blandt andet Københavns Konservative Studerende er meget kritiske overfor. Læs meget mere i Uniavisens temasektion om fremdriftsreformen.

Nicklas.Lund@adm.ku.dk

Seneste