Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

KU's bestyrelse arbejder på næste udviklingskontrakt

NYHEDSOVERBLIK TORSDAG - KU´s bestyrelse arbejder på næste udviklingskontrakt - De har fået penge til projekter på KU - Trofæfotos understreger folkets sejr - Forsker: Et faglært job er ikke særlig fancy.

KU´s bestyrelse arbejder på næste udviklingskontrakt

Udviklingskontrakten for KU løb ud ved årsskiftet, og senest 23. april i år skal KU´s bestyrelse indsende forslag for nye kontraktmål med seks til ti overordnede mål, som KU skal nå, og hvoraf fire vil være obligatoriske og fastsatte af uddannelsesminister Morten Østergaard (R).

De har fået penge til projekter på KU

Tre forskere på KU har fået bevilget penge til forskning, skriver Altinget.dk under deres Navnenyt: Helle Neergaard, Martin Pessah og Anders Albrechtsen har hver fået fra 2,3 til 4,5 mio. kroner.

Trofæfotos understreger folkets sejr

Billeder af detroniserede diktatorer i en sølle forfatning er en slags hævnmotiver, der er med til at tydeliggøre befolkningens sejr over et undertrykkende regime, siger Jakob Skovgaard-Petersen, professor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved KU, til Information.

Forsker: Et faglært job er ikke særlig fancy

Arbejdsmarkedsforsker ved KU Mikkel Mailand forklarer, at det er vanskeligt at lokke unge til de mange ledige pladser på uddannelser i Esbjerg, som uddanner medarbejdere til offshore-industrien, fordi det ikke er særlig moderne at bruge sine hænder. Desuden betyder geografien en del, for unge har generelt ikke lyst til at bosætte sig i provinsen. DR P4 Esbjerg, Nyheder, kl. 12:30, onsdag den 18. januar 2012.

Seneste