Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

KU's Biblioteksservice KUBIS fortsætter på samme vilkår

NYHEDSOVERBLIK FREDAG - KU's Biblioteksservice KUBIS fortsætter på samme vilkår - Venstre ude af dagpenge-trit med egne vælgere.

KUBIS kører videre på samme vilkår

KU og Det Kongelige Bibliotek har indgået en aftale om Københavns Universitets Biblioteksservice, KUBIS, så de studerende og ansatte også efter 1. januar 2013 kan benytte sig af alle universitetets biblioteker samlet under en fælles organisation. Navnet på KUBIS-organisationen ændres i øvrigt per 1. januar 2013 fra Københavns Universitets Biblioteks- og Informationsservice til Københavns Universitets Biblioteksservice, men med samme forkortelse, KUBIS, skriver KU’s intranet.

Venstre ude af dagpenge-trit med egne vælgere

Kasper Møller Hansen, professor i statskundskab ved KU, synes, det er overraskende, at så mange vælgere, også borgerlige, entydigt vil gøre det lettere at genoptjene retten til dagpenge, ifølge en meningsmåling fra Greens Analyseinstitut, mens partierne samtidig skærer i dagpengeperioden, skriver Børsen. For eksempel vil 63 procent af vælgerne gøre det lettere at optjene retten til dagpengene, og helt inde hos partier som De Konservative og Venstre er der et flertal, der synes, man er gået for langt i at skære i dagpengene.

Seneste