Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Mænd gør oprør over kvindebonus

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Mænd gør oprør over kvindebonus - HumRevyen 2011: Absalons væmmelighed - Manglende uddannelse af unge koster milliarder - Universitetsledelsens kortsigtede satsning på faktura - Loyalitetshæmmende foranstaltninger.

Mænd gør oprør over kvindebonus

På Københavns Universitet (KU) den første fælles Humaniora-revy nogensinde (link til Kunet, kræver login). Den har titlen Absalons Væmmelighed, og fakultetet opfordrer alle studerende, ansatte og andre interesserede til at komme og overvære forestillingen. Billetter kan købes via Billetto til forestillingerne onsdag den 5. og fredag den 7. oktober, kl. 20.00 på KUA i lokale 17.2.220.

Manglende uddannelse af unge koster milliarder

Det er svært at sige, hvorfor hver femte i en årgang dropper en uddannelse, men samfundet taber milliarder, når unge ikke får den, viser en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Det skriver MetroXpress.

Universitetsledelsens kortsigtede satsning på faktura

Helge Sanders videnskabsreform fra 2003 ligner mest af alt en tilbagevenden til forholdene i 1800-tallet, skriver forhenværende økonomisk vismand og professor ved Fødevareøkonomisk Institut på KU Torben Bechmann Jensen i en kronik i Kristeligt-Dagblad (kræver abonnement og login).

Loyalitetshæmmende foranstaltninger

Stadige omstruktureringer og fusioner spænder ben for den så eftertragtede loyalitet – hvorfor kan universitetsledelser ikke forstå det, spørger Gitte Meyer, lektor i videnskab og offentlighed på Københavns Universitet (KU), i Information.

Seneste