Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Merit-kaos sinker danske studerende

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Merit-kaos sinker danske studerende - Se hvem du kan stemme på til Universitetsvalg 2012 - Poul Villaume: Stå nu frem, Ole Sohn.

Merit-kaos sinker danske studerende

Studerene forsinkes af udlandsophold i et op til år, viser ny Djøf-undersøgelse. Det er i modstrid med regeringens ønske om at få studerende så hurtigt igennem som muligt, skriver Berlingske. Et problem er, at studerende ikke kan være sikre på at få udlandsophold meritgodkendt, før de er kommet hjem.

Se hvem du kan stemme på til Universitetsvalg 2012

Den 19. november ligger lige om hjørnet, og på dagen kan ansatte og studerende stemme på kandidater til bestyrelsen, de akademiske råd, studienævnene og ph.d.-udvalgene. Find kandidaterne på Kunet.dk (kræver login) og læs mere påKU’s valgsite med kandidaterne.

Poul Villaume: Stå nu frem, Ole Sohn

Poul Villaume, professor og historiker fra KU, vil have Ole Sohn, MF for SF, til selv at fortælle, om han har modtaget penge fra Kreml og Sovjet under Den Kolde Krig, da Sohn var formand for centralkommiteen i Danmarks Kommunistiske Parti. Poul Villaume synes, det er underligt, Ole Sohn ikke vil stå frem og fortælle sagen, nu hvor han ikke er minister mere.
BT, 1. sektion, side 8, mandag 5. november 2012.

Seneste