Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Mød udenrigsminister Anders Samuelsen

Politikerbesøg — Er der noget du altid har haft lyst til at spørge udenrigsministeren om? Så har du chancen nu. Anders Samuelsen gæster KU til en snak om Danmarks udenrigspolitik, og han har priser med til dygtige studerende.

31. januar kl. 9:20: Artiklen er opdateret, idet arrangementets begyndelsestidspunkt er rykket til kl 17:30

Går du og ruger over et spørgsmål, som kun Anders Samuelsen kan svare på? Vil du gerne høre om dine fremtidige muligheder for at tage SU’en med på udveksling; hvad udenrigsministeren mener om antallet af udenlandske studerende eller hvordan unisamarbejdet bliver med England efter Brexit?

Info

Tid:  Mandag den 5. februar 2018 kl. 15.30 – 17:00

Sted: Oplyses ved tilmelding her.

Pris: Gratis

Nu får du chancen. Anders Samuelsen gæster nemlig Københavns Universitet den 5. februar, hvor han vil gøre status over den internationale udvikling og dens påvirkning på dansk udenrigspolitik.

Priser til studenteropgaver

Der er sat tid af til dine spørgsmål, og så har Anders Samulesen priser med. De tre bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende, der har skrevet de bedste artikler om Danmarks sikkerhedspolitiske situation, og derved har vundet Det Udenrigspolitiske Selskabs og Udenrigsministeriets artikelkonkurrence hædres.

Anders Samuelsen vil blandt andet komme ind på hvad det betyder for Danmark og vores udenrigspolitiske alliancer, at den globale magtbalance forskydes, hvordan vi håndterer den stigende usikkerhed i vores nærområde og hvor EU er på vej hen.

Der er også er lagt op til en snak om hvordan Danmark skal reagere på globale udfordringer som migration, terror og propaganda. Men det betyder ikke, at det er det eneste der skal diskuteres sådan en tirsdag eftermiddag, så kom med blokken fuld af spørgsmål.

Seneste