Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Morten Østergaard vil sende alle studerende til udlandet

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Morten Østergaard vil sende alle studerende til udlandet - Partier dybt uenige om hjælp til arbejdsløse dimittender - Hver femte dansker støtter dødsstraf - Flere bliver ramt af stress.

Østergaard vil sende alle studerende til udlandet

Alle danske studerende skal have et ophold i udlandet er uddannelsesminister Morten Østergaards (R) vision, skriver Politiken, der også har spurgt avisens læsere om deres syn på idéen og desuden bringer en artikel, hvori Danske Studerendes Fællesråd opfordrer Morten Østergaard til at få styr på bureaukrati og administration, inden ministeren rent faktisk sender de studerende ud.

Partier uenige om hjælp til arbejdsløse dimittender

Mange akademikere uddanner sig direkte til arbejdsløshed, og partierne på Christiansborg er ved at falde over hinanden for at hjælpe, men de er dybt uenige om metoderne, skriver Altinget.dk.

Hver femte dansker støtter dødssstraf

Eva Smith, professor i straffeproces ved Københavns Universitet (KU), siger om antallet af dødsstrafsympatisører i Danmark, at der er »overraskende mange«, efter at en undersøgelse har vist, at hver femte dansker går ind for dødsstraf. Det skriver Jyllands-Posten.

Flere bliver ramt af stress

Stressforsker og lektor på KU Naja Hulvej Rod forklarer, at når dobbelt så mange på 25 år klager over stress, og det mest er kvinder, der klager, mens mændene til gengæld bliver mere syge, så kan det skyldes, at mænd generelt siger til for sent, og at mænd og kvinder håndterer stress forskelligt. DR P4 Radioavisen, kl. 13:00, fredag 20. januar 2012.

Seneste