Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Musikprofessor fik mundkurv på

NYHEDSOVERBLIK TIRSDAG - Musikprofessor fik mundkurv på - Inkompetent ledelse på AU - Koldau: kære dekan, vil du fyre mig? - Grækenland er nu 'special case'.

Musikprofessor fik mundkurv på

Information fortsætter sin dækning af sagen om musikprofessor Linda Koldau og hendes slagsmål med ledelsen på Aarhus Universitet. På KU vurderer juraprofessor Michael Gøtze, at Aarhus Universitets ledelse er gået for vidt i forsøget på at lukke munden på den kritiske Linda Koldau ved at forbyde hende at tale om de rapporter, som universitetet ellers har fået udarbejdet om netop Koldaus sag.

Inkompetent ledelse på Aarhus Universitet

En anden KU-professor, Tim Knudsen, skriver i Information, at Koldau-sagen – hvis den står til troende – viser, at universitetsloven giver ledere på universiteterne for stor magt, som de ikke nødvendigvis har forstand på at forvalte. Samtidig har en læser på avisens hjemmeside malet et billede til støtte for Linda Koldau.

Koldau: kære dekan, vil du fyre mig?

På bloggen i Politiken. Måske får Grækenland lov at gå rabundus for ottende gang i landets historie, for de øvrige EU-lande er ikke længere så bange for en økonomisk domino-nedsmeltning andre steder i unionen.

Seneste