Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Nettet er stadig i sort på KU

KL 8.00 - Vi opdaterer om status for KU's problemramte netværk i løbet af dagen. Studerende uden eksamensnummer med skriftlige eksaminer i dag, skal møde op og henvende sig til de tilsynsførende.

Flere tusind ansatte fik en ufrivillig slapper-dag, da KU’s netværk i går brød sammen. Men for mange studerende skabte it-kollapset alvorlige bekymringer, fordi de hverken kunne aflevere opgaver eller tilmelde sig eksaminer.

KU var heller ikke i stand til at give fælles information ad andre kanaler, og Facebook var fyldt med indlæg fra bekymrede studerende, der ikke vidste, om de var købt eller solgt.

Lidt over klokken 8.00 er dele af nettet (ku.dk og KUnet) fortsat nede. Men fakulteternes hjemmesider er i drift. Den dårlige nyhed er, at de ikke – endnu – indeholder opdateret information til studerende om sammenbruddets konsekvenser.

På KU’s fælles Facebook står dog: Vigtigt! Hvis du skal til skriftlig eksamen tirsdag 10/1-12 og ikke kender dit eksamensnummer, skal du blot møde op som planlagt og henvende dig til en tilsynsførende, som så hjælper.

Vi følger sagen på denne hjemmeside, og (først) på Facebook.

Hjælp dine med-KU’ere: Hvis du er administrator på KU, som gerne vil orientere studerende eller kollegaer om ændringer eller anden praktisk info i forbindelse med net-sammenbruddet, så ring til Uniavisen eller send os en mail. 35 32 28 98 og uni-avis@adm.ku.dk. Vi sender info videre hurtigst muligt.

Seneste