Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Nilas Ingemann, 20 år - Læser jura, blev student i sommer

VOXPOP: NY STUDERENDE

Hvorfor har du valgt at starte på universitetet direkte efter gymnasiet?

»Hvis man vænner sig til at tjene penge, så kan det være lidt svært at komme i gang. Jeg ville gerne have været ude at rejse, men man har jo lange ferier som studerende.«

Hvorfor valgte du jura?

»Jeg går meget op i film, så jeg havde overvejet at søge ind på Filmakademiets tonemesteruddannelse, men det er svært at komme ind, og det er en branche hvor man virkelig skal være den bedste af de bedste. Men jeg interesserer mig også meget for jura, der er en af grundpillerne i samfundet. Og hvis man laver et godt speciale, så kan man få job en masse spændende steder.«

Hvor lang tid regner du med at bruge på uddannelsen?

»Gerne normeret tid, men det er det de færreste, som kan.«

Læs voxpop med den næste studerende: Nina Benn, 20 år.

Seneste