Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Nu serveres der varm aftensmad på KUA

MÆT - »Fandeme i orden, Kantine!« er reaktionen fra en studerende på KUA. Nu kan KU's studerende på Amager nemlig få fyldt depoterne med varm mad helt til klokken ni om aftenen.

Mange KUA-studerende har været frustrerede over ikke at kunne købe ordentlig mad, når de læser ud på de sene timer. Men nu er der håb for de rumlende maver.

Den næste måned – fra den 26. maj til den 26. juni – serverer kantinen på KUA nemlig varm mad i Café Mødestedet indtil klokken 21.

HUMrådet har længe arbejdet for at få ordentlig aftensmad til de studerende, og de er ikke bare glade for, at det endelig er lykkedes, de er også positivt overraskede over at se, hvor glade deres medstuderende er.

»Udover sejren, som vi i HUMrådet selvfølgelig er enormt glade for, er det vilde faktisk at se, hvor mange mennesker, der er glade for resultatet,« skriver bestyrelsesmedlem i HUMrådet Laura Bech Hansen i en mail til Uniavisen.

Tager man et kig på HUMrådets facebook-opdatering om, at der nu er mad til klokken 21, har 140 givet et like, og i kommentarfeltet bliver der både sagt »TAK!«, »Fandeme i orden, Kantine!« og »Vigtigt!!!!!!«

lene.munk-petersen@adm.ku.dk

Seneste