Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Ny opslagstavle til studerende og ansatte på KU

MARKEDSPLADS - Uniavisen har lanceret en digital opslagstavle til alle studerende og ansatte på Københavns Universitet. Fremover kan du købe, sælge, bytte, efterlyse og finde på uniavisen.dk/opslagstavlen.

Har du brug for en brugt cykel – eller skal du af med én? På jagt efter et sted at bo eller en ny roommate? Søger du en bassist til bandet, en deltager til forskningsprojektet, et studiejob eller noget fjerde?

Uniavisen har netop lanceret uniavisen.dk/opslagstavlen – en digital opslagstavle til alle ansatte og studerende på Københavns Universitet.

Opslagstavlen er gratis at benytte og fungerer på mobil, tablet og PC. Se regler og betingelser her

Sådan opretter du et opslag

Du behøver ikke at være logget ind for at se opslagene – men skal dog logge ind for at se kontaktinformationer eller for at oprette dine egne opslag. Log ind foregår via din Facebook-profil. Uniavisen bruger kun Facebook til at gøre login-processen nemmere – vi poster ikke noget på din profil.

Vi arbejder pt. på en løsning, der også vil gøre det muligt at logge ind med dit KU-brugernavn.

Login foregår ved at klikke på ‘Opslag’ og logge ind via din Facebookprofil

Du opretter et opslag ved at klikke på ’Nyt opslag / New Post’ og fylde felterne ud. Du kan uploade op til fem billeder til hvert opslag.

Gør dit fysiske opslag digitalt

Hvis du sætter opslag på én af universitets ’rigtige’ opslagstavler ude på campus, kan du let smide det på den digitale opslagstavle.

Bare tag et billede af opslaget med dit mobilkamera – og upload det, når du opretter din annonce op uniavisen.dk/opslagstavlen

Sætter du et fysisk opslag op på én af KU’s mange avler, så tag et billede og upload det til uniavisen.dk/opslagstavlen

Vi håber, du kan bruge Opslagstavlen.

Har du feedback, så send den meget gerne til uni-avis@adm.ku.dk.

dennis.christiansen@adm.ku.dk

Seneste