Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Ny vicedirektør på rektorgangen

Tiltrædelser — Rektorsekretariatets nye vicedirektør Søren Nedergaard kommer direkte fra et chefjob i Forsknings- og Uddannelsesministeriet.

Ansættelsesudvalget for Rektorsekretariatet ved Københavns Universitet har enstemmigt peget på Søren Nedergaard som ny vicedirektør i afdelingen. Hans første arbejdsdag bliver 1. februar.

Søren Nedergaard kommer fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, hvor han i perioden 2001-20015 og igen 2016-2017 har været kontorchef i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Han var direktør for Danske Professionshøjskoler 2015-20016 og er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2001.

Vil bidrage til samarbejdet på Københavns Universitet

Nu glæder han sig til sit nye job hos Københavns Universitet (KU).

Han har allerede samarbejdet meget med KU på alle niveauer, fortæller han, øverste ledelse, institutledelser og med alle slags medarbejdere – om både små og store sager.

»Det lært mig, at KU er et fantastisk sted, som jeg gerne vil være en del af,« siger han, der sendte en ansøgning, da muligheden opstod.

»Jeg vil gerne være med til at bidrage til samarbejdet på tværs af KU. Det glæder jeg mig til, og det opfatter jeg som en del af min arbejdsfunktion,« siger Søren Nedergaard.

Når han begynder i sit nye job i Rektorsekretariatet, overtager han ansvaret fra Steen Ulrich, der forlader rektorgangen efter 12 år på posten.

Seneste