Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Nyt fra forskningsfronten 11/8

ONSDAG - Liberal Alliance vil hæve basismidlerne, KU-ansatte vil løbe 10.000 kilometer og anden del af Ralf-sagaen om KU's intranet er online

Altinget.dk

Op med basismidlerne

Det økonomisk liberalistiske Liberal Alliance markerer sig nu i universitetsdebatten med et forslag: Hæv basismidlerne. (Altinget.dk – kræver login).

KU.dk (NYTFA)

Store Løbedag bliver større

Næsten 2.000 ansatte på KU vil løbe fem kilometer i Fælledparken til ære for det tyske logistikfirma DHL den 30. august. Det giver 10.000 kilometer i alt.

Rygere forstødes

Universitetsdirektøren og vicedirektøren for Koncern-økonomi har afmonteret et udendørs askebæger ved en vigtig adgangsvej. Det sker i et forsøg på at flytte tobaksafhængige medarbejdere til andre arealer, hvor der til gengæld fortsat vil være mulighed for at aske (på en civiliseret måde).

Begge dele skriver Fællesadministrationens webmagasin NYTFA.

Kristeligt Dagblad

Nye islamholdninger ønskes

Naser Khader (K) er ikke helt tilfreds med den opfattelse af islam, som han tilskriver en række af KU’s eksperter i islam. Derfor skal der nedsættes et Samfundsetisk Råd, der kan mene noget andet.

KU.dk

Spitting Image à la Københavns Universitet

Se anden del af den sælsomme historie om det kommende intranet på Københavns Universitet med rektor Ralf Hemmingsen i en lettere udknaldet hovedrolle.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=1mDY9M8gp7c&feature width:525 height:380 align:right]

Seneste