Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Professor: Pressen har givet Linda Koldau kunstig stjernestatus

NYHEDSOVERBLIK TORSDAG - Professor: Pressen har givet Linda Koldau kunstig stjernestatus - Byfugle larmer mere end skovfugle - Betalingsringen er Thornings tamil-, ferie- og efterlønssag.

Professor: Pressen har givet Linda Koldau kunstig stjernestatus

Pressen har fremstillet Linda Koldau som en forsker med internationalt stjerneformat, der er blevet kanøflet, men hun har slet ikke den stjernestatus, pressen har givet hende, mener professor Svend Erik Larsen, Aarhus Universitet, i Information. Linda Koldau er for eksempel slet ikke blevet headhunted til Danmark. Hun søgte selv, skriver han.

Byfugle larmer mere end skovfugle

… hvilket måske er okay, for så kan man høre dem hen over al den anden bylarm og leve i illusionen om landlig idyl. Det er professor Torben Dabelsteen fra Biologisk Institut på Københavns Universitet (KU). Han har målt fuglestemmer rundt om og sammenlignet. Berlingske 23. februar, 1. sektion, side 10.

Betalingsringen er Thornings tamil-, ferie- og efterlønssag

»Politiske figurer kommer i nogle situationer, der bliver hængende ved dem resten af deres karriere. Det mener jeg, at Thorning har fået med den her betalingsring,« siger kommunikationslektor Klaus Kjøller fra KU til Børsen. Børsen, side 19, torsdag 23. februar 2012.

Seneste