Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Professoren, der er sat i kontorarrest

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Professoren, der er sat i kontorarrest som følge af Linda Koldau-sagen - Vi cykler til arbejde i maj - Nyt navn til KU’s Vejledningscenter.

Professoren, der er sat i kontorarrest

Sagen om Linda Koldau på Aarhus Universitet (AU) har startet en debat om den danske universitetsverden, skriver Politiken. Den største taber er måske professor Svend Erik Larsen, formand for AU’s bedømmelsesudvalg for ansættelser, som skrev om Koldau, at hun er ‘uden baggrundsviden eller international pondus.’ Sune Auken, lektor ved Københavns Universitet (KU), mener, at Svend Erik Larsens udtalelser er uetiske, når han selv har siddet i ansættelsesudvalget. Politiken, side 10, søndag 1. april 2012.

Vi cykler friskt til arbejde i maj

Smør kæden. Pump dækkene. Tramp i pedalerne. Den årlige kampagne for at få medarbejdere ved KU til at cykle til arbejde er skudt i gang. Kampagnen er landsdækkende og arrangeret af Dansk Cyklist Forbund og Dansk Firmaidrætsforbund. Læs mere om, hvordan du kan tilmelde et hold til kampagnen under Medarbejderguide på KU’s intranet.

Nyt navn til KU’s Vejledningscenter

KU’s center for vejledning af studerendevedrørende optagelse på bacheloruddannelser, SU, legater og udvekslingsmuligheder ændrer pr. 1. april navn fra ‘KU’s Vejledningscenter’ til ‘KU’s Studentercenter’. På engelsk bliver det til UCPH Student Centre. Læs mere på www.studier.ku.dk – www.su.ku.dk – www.international.ku.dk – www.us.ku.dk.

Seneste