Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Ragnarr - episode 1

SER VERDEN - Ragnarr, studerende, kunstner, fashionista, læser statskundskab og ser verden gennem sin kunst.

»Jeg ser fortiden igennem min kunst. Jeg ser fremtiden igennem min kunst. Jeg oplever nuet igennem min kunst,« siger Ragnarr.

»Da jeg spurgte min veninde i sommer, hvad hun tænkte, når jeg siger Dong, så svarede hun: ”Ding”. Da jeg nævnte Dong i slutningen i januar, kunne hun diskutere Dong-sagen i timevis. Men den havde hun glemt alt om i sommer, og ”Dong” var igen blevet blot en dørklokkelyd. Den samme dag sagde jeg mit arbejde op, som politisk rådgiver for Enhedslisten – fordi vi glemmer. Det tager os kun et par uger at glemme alt om de politiske beslutninger, der bliver taget. Jeg havde selv glemt alt om de sultne børn i Afrika, og det skræmte mig.«

»Derfor diskuterer jeg international politik igennem min kunst, i stedet for at have et studiejob. Kunsten glemmer vi aldrig. Kunsten er udødelig.«

[video:http://youtu.be/CqfOBtMUJu0 width:525 height:390 align:center]

Seneste