Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Ragnarr - episode 2

SER VERDEN - Ragnarr, studerende, kunstner, fashionista, læser statskundskab og ser verden gennem sin kunst.

»At arbejde i en læsegruppe kan være meget svært og belastende. Især når folk ikke ser ud over deres egne idéer og bruger alle metoder for at få deres pointer frem. Én af de andre sagde endda, at han ville blive meget ked af det, hvis hans idé ikke var med. Det kan være meget belastende at være på Uni og så er det godt at have tid til at koble fra,« siger Ragnarr.

»I weekenden har jeg været på en trommerejse med min læsegruppe i en tipi, hvor jeg fik en åbenbaring. Jeg gik direkte hjem og tegnede. Min rejse fortsatte, og jeg befandt mig i Mellemøsten igen-igen. Det føles som om, jeg har set det hele med mine egen øjne, og det var forfærdeligt.«

»Vi troede, det ville være nok at slå Saddam ihjel. Så troede vi, det var nok at slå Osama ihjel. Nu ved vi ikke rigtig, hvem vi skal slå ihjel, men vi er sikre på, det hjælper,« siger Ragnarr.

»Det gik op for mig, at vi er magtesløse over for ISIS i enhver form – herunder også ISIL. Og IS.«

»Derfor blev jeg meget taknemmelig for at læse herhjemme i Danmark, og mine problemer blev lige pludselig meget små.«

[video:http://youtu.be/6GawpEbHrFc width:525 height:390 align:center]

Seneste