Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Regeringen vil inddrage studerendes sommerferie

NYHEDSOVERBLIK MANDAG - Regeringen vil inddrage studerendes sommerferie - Penkowa er ikke alene om at fifle med dokumentation - Penkowa rådgiver til 1.780 kroner i timen - Vincent Hendricks: Lav dine lektier!

Regeringen vil inddrage studerendes sommerferie

Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) er villig til at bruge skrappe krav for at få unge danskere endnu hurtigere gennem studierne, om nødvendigt bliver sommerferien inddraget til kurser, skriver Politiken.

Penkowa er ikke alene om at fifle med dokumentation

Politikens videnskabsredaktør Morten Garly skriver, at i fjor blev over 400 videnskabelige tidsskrifter trukket tilbage fra nogle af verdens mest ansete tidsskrifter, så Milena Penkowa, der har fået tre af sine artikler trukket tilbage fra videnskabelige tidsskrifter, står ikke alene. Morten Garly skriver, at tidligere holdt ingen øje med kvaliteten, men nu overvåger Traction Watch videnskabsartikler.

Penkowa rådgiver til 1.780 kroner i timen

Den tidligere professor, KU-ansatte og hjerneforsker Milena Penkowa har startet konsulentfirmaet Hjerneeksperten, hvorfra hun rådgiver patienter om sygdomme og diagnoser for 1.780 kroner i timen, skriver Epn.dk.

Vincent Hendricks: Lav dine lektier!

Som studerende ved universitetet i Pittsburgh i USA måtte Vincent Hendricks, der i dag er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet, kæmpe med det yderste af fingerneglene for at kunne følge med. Hans vejleder roste kun hans ihærdighed, men ihærdighed er også undervurderet skriver Vincent Hendricks i et indlæg i Information.

Seneste