Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Reklameguru Christian Have havde ikke en cand.phil.

NYHEDSOVERBLIK TORSDAG - Reklameguru havde alligevel ikke en færdig cand.phil. - Danske universiteter ukendte i udlandet - Kom og smag: Sjældne æbletræer skifter adresse.

Event-guru havde alligevel ikke en færdig cand.phil.

Christian Have, ejer af firmaet Have Kommunikation, som har flere store kontrakter med offentlige kulturinstitutioner, har i mere end 30 år kaldt sig cand.phil. fra Københavns Universitet (KU), selv om han aldrig har opnået den grad. Christian Have siger selv, at han havde fået den opfattelse, at det var i orden at benytte titlen alligevel. Christian Have er tidligere blevet benyttet både til censorkorpset på RUC og som adjungeret professor på AUC og CBS.
B.T., side 16, torsdag 15. marts 2012.

Danske universiteter ukendte i udlandet

Det britiske magasin Times Higher Education har bedt mere end 17.000 akademikere fra hele verden om at nævne de 15 vigtigste universiteter, og danske universiteter er placeret et godt stykke uden for top 100 på den samlede liste. Ifølge John E. Andersen, der er chef for det internationale kontor på KU, kan et dårligt omdømme gøre det vanskeligere at lave udvekslingsaftaler for studerende og for færdiguddannede at få et job i udlandet.
DR P3, Nyhederne, kl. 12:00, onsdag 14. marts 2012.

Kom og smag: Sjældne æbletræer skifter adresse

Genbanken og forskningsinstituttet Pometet, der hører til under KU, ligger inde med et eksemplar af alle danske æblesorter. Frilandsmuseet i Lyngby har netop reddet over 80 sjældne æbletræer, som man ikke længere havde brug for i NaturErhvervstyrelsens Veilstrups æblehave i Sorgenfri, fordi man flytter fra bygningerne på stedet. Den 6. og den 7. oktober kan man smage på de sjældne æbler på Frilandsmuseet.
TV2 Lorry, Regionale Nyheder 19.30 , Side: 0, onsdag 14. marts 2012.

Seneste