Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Rektoratets svar til TAP-tillidsrepræsentanter på Farma

SVAR - Rektoratet svarer på indlæg om kemi og opfordrer medarbejdere og studerende til at deltage i dialogmøder på fakulteterne.

Kære Dorte Brix, Tonnie Christiansen, Pia Hansen, Lene Kaad, Lars Palmgren og Marianne Strynbo.

I jeres indlæg i Universitetsavisen citerer I KU’s personalepolitiske grundprincipper. Vi mener, at den nuværende kemiproces faktisk er et godt eksempel på hensynet til disse principper. Således oplever vi både meget engagerede og selvstændige medarbejdere, der indgår i en konstruktiv dialog om kemis fremtid og byder ind med visionære forslag på debatsiden på KUnet, til dialogmøder på fakulteterne og i udvalgsarbejde på tværs af de involverede institutter.

Vi mener også, at ambitionen om at styrke kemi på KU er fremsynet, og at en proces med drøftelser mellem ledelse, medarbejdere og studerende vidner om lydhørhed. For som vi har gentaget ved flere lejligheder, er det internationale panels rapport en anbefaling – ikke en beslutning – der indgår i vores beslutningsgrundlag sammen med rapporter fra kemiområderne og ikke mindst indspil fra den nuværende dialog, vi har igangsat med fagmiljøerne.

Og den dialog betragter vi som meget væsentlig. I starten af denne uge var vi til møde på Life, hvor studerende og ansatte var mødt frem og bød konstruktivt ind med overvejelser, bekymringer og gode idéer og løsningsforslag. Tilsvarende møder afholdes på Science og Farma, og vi håber I vil møde op og deltage i debatten, når vi mødes hos jer.

Med venlig hilsen Ralf Hemmingsen, rektor og Thomas Bjørnholm, prorektor

Seneste