Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Sådan opretter du din valgprofil til Univalget 2016

#UNIVALG16 – Alle kandidater kan oprette en valgprofil på Uniavisens valgsite og bruge den i deres kampagne. Sådan gør du.

Kandidaternes navne er offentliggjort, og KU-valget 2016 nærmer sig med hastige skridt. Stiller du op til et af KU’s råd og nævn, kan du nu oprette en valgprofil på Uniavisen og bruge den i din kampagne.

På profilen kan du uploade et billede, skrive en kort præsentationstekst, markere dine mærkesager og linke til relevante sider – det kunne være dit politiske program eller din valglistes Facebook-side. Kandidatprofilerne bliver vist på forsiden af
Uniavisens valgsite.

Kandidater til bestyrelsen skal gennemføre en valgtest, når de opretter deres profil. Den 17. november vil alle Uniavisens læsere kunne tage samme test og se, hvilke kandidater, de er mest enige med.

Sådan opretter du din kandidat-profil

1. https://uniavisen.dk/valg og klik på linket OPRET KANDIDATPROFIL i højre spalte).

2. Skriv brugernavn og mailadresse, vælg password og tryk ‘Opret konto’.

3. Log ind ved hjælp af det midlertidige password, du får tilsendt i en mail. (OBS: Klik ikke på linket i mailen – så bliver vores valgsite forvirret)

4. Udfyld felterne under ‘Personlig info’ og upload et profilbillede. Husk at vælge din rolle, dvs. om du er studerende, VIP eller TAP.

5. Udfyld felterne under ‘Valginfo’. Find det eller de valg, du stiller op til, i drop down-menuen. Husk at trykke Tilføj, når du har fundet valget.

6. Skriv maks. 5 mærkesager. Mærkesagerne bliver vist i en tag cloud på Uniavisens valgsite.

7. Nu til det vigtigste. Skriv en kort præsentation af dig selv og dit program i feltet ‘Hvorfor stiller du op?’. Husk også at skrive en kort tekst på engelsk, så de tusindvis af engelsktalende vælgere på KU kan stemme på dig.

8. Opret links fra din profil til relevante sider – fx dit politiske program eller din valglistes Facebook-side.

9. Tryk Gem, og du vil blive ført til din færdige profilside. Stiller du op til bestyrelsen, vil du dog først blive ført til kandidattesten, som du skal gennemføre, før din profil er færdig.

Sådan redigerer du din profil

For at redigere din valgprofil på Uniavisens valgsite, skal du klikke på knappen ‘Candidate profile’ i øverste højre hjørne.

Bemærk, at du ikke stiller op til valget ved at oprette en profil på Uniavisens valgsite – profilen er bare en hjælp i din valgkamp. For at stille op, skal du gå ind på KUnet’s valgsite og følge instruktionerne dér.

Kontakt Uniavisens redaktion på uni-avis@adm.ku.dk eller på 35 32 28 98, hvis du har spørgsmål til profiloprettelsen.

Held og lykke med dit #univalg16.

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste