Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Salander og sandwich med alumnerne

Københavns Universitets alumneforening disker op med krimiforedrag ved førende filmbuffs og gratis håndmad

Hvis man læser én roman om ugen i 80 år løber det op i 4.160 bøger. Det er ikke ret meget, når man tænker på, hvor mange lortebøger, man helt sikkert allerede har læst, mens man kunne have fået styr på sin Orhan Pamuk.

Og hvis man, for eksempel, ligefrem har brugt af sin livskvote ved at læse Harry Potter, så er der nærmest ingen undskyldning for at æde sig igennem Stieg Larssons hyldemeterbrede burgermenu om hackersplejsen Lisbeth Salander. Selv om den smager ret godt. Alle tre bind, faktisk. Bedre end Harry Potter.

Men så kan man jo se filmene i stedet!

Krimiord med Kubulus

Alumneforeningen på Københavns Universitet (Kubulus), vil gerne engagere KU’s 42.000 fremtidige alumner, så her kan man som studerende ofte finde gode og gratis (eller næsten gratis) oplevelser med praktisk, underholdningsmæssig eller akademisk kant. Eller et miks af de tre.

I anledning af, at tredje Salander-show får biografpremiere den 27. november, arrangerer Kubulus fælles biograftur. Kubulus forærer ikke selve billetten væk, men til gengæld byder man på gratis sandwich og foredrag ved to KU-filmeksperter, Bo Tao Michaëlis og Palle Schantz-Lauridsen.

De to fortæller henholdsvis om nordisk krimi og om at filmatisere romaner. Så er man klar. Fodret og forfrisket før filmen. Fælles afgang til biografen lige efter seancen.

Man skal melde sig til senest 30. oktober.

Seneste