Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Studenteridrætten holder juleudsalg med stærke rabatter

Studenterbevægelse — Skal du have morgentæsk? Vil du gå til basket eller balletgymnastik? Skyd 2019 i gang med sved på panden - uden at få hul i lommen. KU Studenteridræt skærer 50 % af prisen for alle nye medlemmer.

KU Studenteridræt (KSI) står klar med en tidlig julegave til dem der mangler en god undskyldning for at ryste julemaden af sig i det nye år.

I løbet af ugen sætter de nemlig prisen ned med 50 procent på alle de af deres sportshold der løber fra september til april. Prisnedsættelsen kommer som en naturlig følge af, at halvdelen af sæsonen er gået, og at det derfor ikke længere giver mening at betale fuld pris for at træne en halv sæson (særligt når man er på SU).

Men det gør jo ikke dine workouts mindre værd. Hvis du for eksempel lige er startet på universitetet og har skullet finde fodfæste, har kæmpet dig igennem to hårde blokke og en mørk eksamensperiode, eller bare er kommet til at love din chef at du ‘sagtens kan arbejde 20 timer om ugen frem til jul’, er her en oplagt mulighed for alligevel at komme ud og bevæge dig i løbet af foråret og forsommeren.

Find rabatterne

Sådan tilmelder du dig

(det er næsten lige så nemt som at shoppe på Asos)

1. Gå ind på https://www.usg.dk
2. Hvis du ikke har en profil, opret en på forsiden under ‘Login’
3. Vælg hold under fanen ‘Idrætsoversigt’
4. Når du har valgt et fedt hold (f.eks morgentæsk) Læg da i ‘kurv’
5. Gå til betaling øverst på siden
6. Print evt. kvittering
7. Mød op til træning og ha’ det fedt

Rabatterne lægges løbende ind på KSIs hjemmeside i takt med, at de sidste træninger op til jul afvikles. Fredag den 21. december er prisen på alle hold der påvirkes, blevet sat ned, og derfra er det først til mølle.

Rabatten gælder for eksempel på hold som basketball, balletgymnastik eller morgentæsk. I alt gælder rabatten for mere end 150 hold.

Du kan se alle holdene og læse meget mere på KSIs hjemmeside. I denne sæson udbyder KSI i alt 242 hold, der tilsammen har plads til 6.014 deltagere. I skrivende stund er der 1.728 frie pladser.

Hvem kan? Alle på KU

KSI er en forening for alle på KU – både studerende, ansatte og medlemmer af alumnenetværket. I løbet af det seneste år har 8.000 KU’ere spillet, danset, svømmet, roet, kæmpet, leget osv. i foreningens regi.

Træningerne i det nye år starter onsdag den 2. januar 2019.

Prisnedsættelsen gælder ikke på KSIs semesterhold. Prisnedsættelsen gælder kun for nytilmeldinger.

Seneste