Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Studerende måske inficeret under forsøg

NYHEDSOVERBLIK TIRSDAG - KU-studerende måske inficeret under forsøg - Studerende advarer mod S-forslag om at fjerne SU'en - Uni-undervisere: Gymnasiereform styrkede ikke fagligheden - Europæiske studenterpolitikere diskuterer ungdomsarbejdsløshed i København - Mangel på job giver flere mænd på studierne.

KU-studerende måske inficeret under forsøg

Omkring 15 dyrlægestuderende, der er tilknyttet Institut for Produktionsdyr og Heste på Københavns Universitet (KU), blev måske smittet under en kirurgisk øvelse, da de skulle fjerne kalvefostre fra en ko, og ramt af diarré, kvalme, mavekramper og opkast, skriver Videnskab.dk.

Studerende advarer mod S-forslag om at fjerne SU’en

Studerende undrer sig over, at Socialdemokraternes hovedbestyrelse lægger op til at tage SU’en fra studerende på lange uddannelser og lave den om til lån, skriver Arbejderen.dk.

Gymnasiereformen styrkede ikke fagligheden

De studerende er ikke blevet dygtigere med gymnasiereformen fra 2005, svarer undervisere fra universiteterne på en undersøgelse, som Altinget.dk har lavet. 48 procent svarede i undersøgelsen, at de studerende fagligt er blevet lidt eller meget dårligere.

Europæiske studenterpolitikere: Glem os ikke!

Unge er ved at miste troen på, at de kan ændre noget selv, lyder det fra 130 unge studenterpolitikere, der er samlet i København til European Students Convention i disse dage. I aften fremlægger de ti anbefalinger til at bekæmpe ungdomsarbejdsløsheden.

Mangel på job giver flere mænd på studierne

Der er ikke særlig meget arbejde at få, og det kan være en årsag til, at mændene er begyndt at fylde mere på universiteterne, mener forsker ifølge Avisen.dk

Seneste