Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Studiemesse søger studerende

STUDIELIV - Over de næste tre dage afholder Studenterrådet ved Københavns Universitet Studiemesse 2010. I morges blæste rektor messen i gang.

Der er rig mulighed for at få vejledning om alt fra at studere i udlandet til, hvordan du tjekker din forskudsopgørelse, når Studenterrådets Studiemesse 2010 løber af stablen de næste tre dage.

Omkring 15 organisationer, myndigheder og virksomheder har stillet deres stande op i universitetets gamle festsal og kaster gode råd og tilbud i hovedet på dem, der møder op.

Udover at du kan blive klogere på flere aspekter af studielivet på studiemessen, kan du også deltage i et væld af konkurrencer og vinde alt fra en måneds gratis fitnesstræning til en bustur til Jylland eller, hvis du stiler højere – en rejse til Rio.

Tutorprisen overrækkes

Nu mangler der kun en ting – de studerende. Rektor holdt åbningstale for en tom festsal i morges. Men tirsdag morgen er heller ikke et taknemmeligt tidspunkt, så formand for Studenterrådet Ea Busch-Petersen er fortrøstningsfuld.

For eksempel bliver Tutorprisen 2010 overrakt på studiemessen i morgen, og det regner hun med, vil tiltrække en del studerende.

»Der rigtig mange tilbud til de studerende her i København, så det drukner nemt i mængden. Men det særlige ved studiemessen er, at spektret af tilbud er virkelig bredt og dækker alle sider af studielivet,« siger Ea Busch-Petersen.

Læs mere om Studiemesse 2010

Seneste