Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Studiestart på KU og Uniavisen

PÆNT GODDAG – Er du en af de mere end 7.000 studerende, der fra næste september skal studere på Københavns Universitet? Læs her om de mange arrangementer og om Uniavisens studiestartsdækning.

Dit studieliv starter på uniavisen.dk!

Fra 1. august vil hjemmesiden være fyldt af artikler rettet mod KU’s nye studerende: Her vil du kunne finde gode råd til den optimale studiestart, guides til studiebyen København, stort tema om boligsituationen i hovedstaden og en kalender over universitetets mange, spændende arrangementer.

Uniavisen.dk bliver med andre ord stedet, hvor du kan blive klogere på dit nye universitet og holde dig opdateret om semesterstarten. Og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har gode forslag til artikler, oplysninger og andet, som du som nyslået KU’er gerne vil læse. Send os en mail på uni-avis@adm.ku.dk eller skriv dit forslag i kommentarfeltet nedenfor.

Studiestart på KU – de vigtige datoer

Studiestarten foregår ikke kun på din specifikke uddannelse. I august og september er der nemlig en række store arrangementer på KU for alle universitetets studerende på tværs af studieretning. Her er datoerne, du allerede nu bør reservere:

Torsdag den 15. august: Studenterrådets rusarrangement

Studenterrådets rusarrangement er dagen, hvor du som ny studerende får en uformel chance for at møde dine nye medstuderende på studiet, rusvejlederne og fagrådet – en uges tid inden det for alvor går løs. Arrangementet, der sidste år tiltrak omkring 2.000 deltagere, foregår i Det Humanistiske Fakultets bygninger på Njalsgade på Amager (i daglig tale ’KUA’ – du kan lige så godt vænne dig til jargonen), begynder klokken 18.00. Læs mere om rusarrangementet og Studenterrådets øvrige studiestartsaktiviteter her

Fredag den 30. august: Immatrikulation og kæmpefest på Studenterhuset

Immatrikulationen er Københavns Universitets traditionelle velkomst til alle nye studerende, og din chance for at trykke rektor Ralf Hemmingsen i hånden. Som noget nyt foregår det i år på Vor Frue Plads, hvor der er god plads til alle de nye studerende. Programmet starter kl. 15.00 med en traditionel ceremoni hvor rektor byder de nye studerende velkommen, men efterfølgende er der dømt kæmpe fest på Studenterhuset.

Torsdag den 5. september: Uniavisen udkommer

Semestrets første udgave af den trykte avis udkommer, og vil blive delt ud på alle KU’s fakulteter. Du kan læse vores tidligere numre her

Mandag den 9. september til torsdag den 12. september: Studiemessen 2013

Studiemessen er for alle KU-studerende. Her har du mulighed for at møde en række interessante organisationer og virksomheder, og blive klogere på studier og karriere. Du vil også kunne træffe Uniavisen, og høre nærmere om mulighederne for at bidrage til avis som studenterskribent. Vi ses!

Uni-avis@adm.ku.dk

Seneste