Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Svar til Jonas Hedegaard Hansen

SVAR - Redaktionen takker for huskekagen og håber at kunne tematisere valgdækningen bedre næste år med tekniske forbedringer af uniavisen.dk.

Kære Jonas

Vi har ikke villet favorisere nogen liste, men har blot forsøgt at leve op til vores serviceforpligtelse ved at lægge indlæg og præsentationer fra kandidaterne på nettet, efterhånden som de er blevet mailet til os.

I de første dage fik vi en del indlæg fra Studenterrådet, og efterfølgende har Frit Forums folk så indsendt en række indlæg, og da debatindlæg ligger i kronologisk rækkefølge på hjemmesiden, er Frit Forums indlæg kommet til at fylde meget, da du besøgte sitet. Hvis du havde kigget nogle dage tidligere, kunne du måske have fået det indtryk, at Studenterrådet dominerede valgdebatten.

Vores vurdering er, at de fleste indlæg bliver læst i forbindelse med, at folk deler links med hinanden, fx på Facebook, og at rækkefølgen på vores site derfor ikke har så stor praktisk betydning, men derfor skal vi alligevel være opmærksomme på det symbolske i, hvordan sitet tager sig ud.

I weekenden, før vi fik dit brev, foretog vi faktisk en lille redigering af listen med valgindlæg, idet vi satte de to indlæg fra VIP’ernes lister øverst (ved at genpublicere dem på samme tid). Der var kun to VIP-indlæg, og de kom os i hænde på meget forskellige tidspunkter, så her var der en god grund til at samle dem. Vi kunne nok have gjort det samme for studenterindlæggene, men i mellemtiden var der indløbet et indlæg fra Studenterrådets næstformand, der derfor lå øverst, så nu så listen mere ligelig ud igen.

Rent teknisk kan vi nok gøre dig mere tilfreds til næste år. Vi er i færd med at få redesignet hjemmesiden. En af de ting, vi får lavet, er temasider, hvor avisen kan samle beslægtet information, fx om valg på universitetet, så det ikke bliver blandet med nyhedsstoffet, men samtidig er let at finde og overskueligt for læserne.

Hvad angår din kritik af Frit Forum mere generelt, så er det jo den slags, debatten er til for, så den vil vi ikke forholde os til her.

Tak for en berettiget kritik af os og fordi du holder af avisen, i øvrigt.

Mvh Redaktionen

Seneste